Dony Gourmet Store :

"Toen we enkele jaren geleden op zoek waren naar enkele nieuwe betrouwbare medewerksters zijn we samen met Sociaal Huis Sint-Truiden in art60-privé gestapt.
De begeleiding vroeg een inspanning van ons, de medewerksters waren enorm gemotiveerd en indien nodig was er de mogelijkheid om beroep te doen op de vakkundige trajectbegeleiding vanuit het Sociaal Huis. Samen hebben we er een succesverhaal van kunnen maken.
Ondertussen zijn we een tijd verder, de dames hebben zowel op privé als op professioneel vlak een hele vooruitgang geboekt en hebben na afronding van hun traject een vast contract gekregen waardoor ze nu volwaardig lid zijn van ons Dony team."
Caroline Wiessmann, Dony Gourmet Store, Sint-Truiden.


 

Het Martenshof in Mettekoven :

 “Het Martenshof staat voor lekker, puur en eerlijk eten in een gezellige familiale sfeer. Bistro Martenshof is niet alleen eerlijk eten maar ook een middel om nog veel meer te realiseren dan enkel lekker en gezond eten. Alles wat we doen, doen we met bijzondere aandacht en omkadering voor onze medewerkers. Hen laten groeien, is onze grootste realisatie. Medewerkers die kiezen voor een art.60 traject kunnen rekenen op een fijn team waar ze al lerend hun droom job onder de knie krijgen.
Een Syrische dame in traject art.60 heeft op het einde van haar traject als kers op de taart een weekend lang als keukenmedewerker een suggestie op de kaart gezet en de klanten laten genieten van haar kunde. Na haar traject kan ze aan de slag in de horeca als keuken/zaalmedewerker.”

Ann Vandepoel, Martenshof, Mettekoven.
 
logo_small_icon_only.png